Ett stycke Schwarzenegger i Blu-Ray att tävla ut

Den 27 – 28 november är det The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention Älvsjömässan i Stockholm. Förutom en massa olika roliga utställare brukar det komma ett gäng coola gäster som på ett eller annat sätt har en koppling till mässans tema. En av de gäster som kommer till mässan är Edward Furlong som spelade John Connor i Terminator 2: Judgment Day.

Coolt, tänkte vi och började fundera på om man skulle försöka att få ett exemplar av filmen och se till att få det signerat under mässan för att sen tävla ut det här på bloggen. Sagt och gjort, vi hörde av oss till Universal och kollade om de kunde tänka sig att hjälpa oss med tävlingen vilket dom kunde, så i fredags kom ett paket som innehöll filmen på Blu-Ray.

Vi på mrfilm.se tackar våra vänner på Universal Pictures för bidraget till tävlingen & vi hoppas att ni läsare ser framemot denna tävling.

Kommentarer

  • Jag och några kompisar åkte från Gbg till Sthlm förra året enkom för att få träffa Furlong. Besvikelsen var rätt hög när vi möttes av beskedet att han inte skulle dyka upp.

    Hoppas han kommer den här gången då! 🙂

    • Nicklas Astfors

      Ja, jag hittade ditt inlägg när jag Googlade efter just Edward Furlong, har för mig att det var pga ändrade inspelningsdagar utav ”The Green Hornet” som gjorde att han inte kunde närvara på mässan. Oavsett är det ju himla tråkigt när sånt händer. 🙁

Lämna en kommentar