Premiär & synopsis till Transformers 3

Michael Bay och hans Transformers : The Dark Of The Moon kommer att filmas i 3D och enligt Bay bli hans sista Transformers film, dock så är det inte helt otroligt i framtiden att någon annan plockar upp tråden och jobbar vidare med Hasbros oerhört populära leksaks franchise. Men enligt Bay så kommer han att leverera ett ordentligt avslut och inte lämna några frågor obesvarade hos fansen, detta genom att använda sig av en mer logisk story och skippa de lättsamma skämten som präglade de tidigare installationerna i trilogin.

Den officiella synopsisen :

– ”Autobots och dess ledare Optimus Prime är tillbaka och tar sig an de onda Decepticons som är fast beslutna att hämnas deras nederlag i ”Transformers: Revenge of the Fallen”. I denna del blir Autobots och Decepticons involverade i ett rafflande rymdrace mellan USA och Ryssland och än en gång måste Sam Witwicky hjälpa sina robotvänner. Den nya karaktären Shockwave, en gammal Transformers-karaktär regerar över Cybertron medan Autobots och Decepticons kämpar mot varandra på Jorden.”

Som dom allra flest redan vet så kommer inte Megan Fox att vara med i den tredje delen utan ersätts av Rosie Huntington-Whiteley som kommer att spela den nya karaktären Carly, i övrigt är fortfarande Shia LeBeouf kvar och gestaltar Sam Witwicky.

Transformers : The Dark Of The Moon får världspremiär den 1 juli 2011.

Lämna en kommentar