Från skaparna utav Ice Age kommer Rio

Från skaparna bakom ”Ice Age”-filmerna kommer Rio, ett färgsprakande familjeäventyr om fågeln Blu som förflyttas från det trygga burlivet till den vilda brasilianska djungeln. Och det hade nog gått alldeles strålande, om han bara inte varit så flygrädd…

På sina äventyr stiftar Blu bekantskap med den färggranne Rafael som känner djungeln som sin egen bakficka, sångfåglarna Nico och Pedro som har lite olika musikaliska tolkningar på vad det innebär att vara en sångfågel, den vackra, vilda Jewel samt djungelns mest osannolika invånare; Bulldogen Luiz som förstår att det inte är snällt att äta upp sina fågelvänner men ibland vattnas det ändå i munnen på honom. För regi står Carlos Saldanha som regisserat ”Ice Age 2” och ”Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna”.

Rio har svensk biopremiär den 8:e april.

© Fox

Lämna en kommentar