Världens dyraste Blu-Ray

Har du en så där 185 000 kronor till övers och känner för att hamna i Guinness-rekordbok? I sånt fall tycker jag att du ska titta närmare på Wall Street: Money Never Sleeps – Ducati Deluxe Edition.

”20th Century Fox Home Entertainment släpper i samarbete med Discshop och den italienska motorcykeltillverkaren Ducati en exklusiv utgåva av världens dyraste Blu-ray. Köparen kan gladeligen se fram emot en plats i Guinness-rekordbok då ett liknande köp aldrig tidigare registreras. Med i utgåvan följer ett certifikat som intygar det unika köpet av Wall Street: Money Never Sleeps – Ducati Deluxe Edition. Filmen som ligger i ett exklusivt guldfodral i papper är unik och finns endast i ett exemplar. Motorcykeln som följer med i köpet är en Ducati av samma modell som huvudrollsinnehavarna Josh Brolin och Shia Labeouf tävlar med i filmen. Nu har du möjlighet att bli ägare av denna unika produkt!”

Läs mer om erbjudandet här.

Lämna en kommentar