Bilder från Bilar 2 och Toy Story-kortfilm

I samband med att Bilar 2 går upp på bio i sommar kommer kortfilmen med Buzz, Woody och de andra favoriterna från Toy Story 3 att visas exklusivt för biobesökarna. För att fira sina senaste Oscarsvinster, för Bästa animerade film, intar Buzz, Woody och de andra i Toy Story 3-gänget vita duken på nytt. I sommar syns de i Toy Story kortfilm – Semester på Hawaii, en 3D-animerad kortfilm regisserad av sjufaldigt Oscarsbelönade Gary Rydstrom. Filmen kommer att visas exklusivt i samband med Bilar 2 på biograferna i år med premiär den 5 augusti.

Toy Story kortfilm – Semester på Hawaii tar plats i den nya ägaren Bonnies sovrum. Buzz, Woody och de andra karaktärerna från Toy Story 3 skapar den ultimata Hawaiiresan för Barbie och Ken då Ken har planerat fel och missat chansen att åka till Hawaii på riktigt. Hela gänget skapar då en påhittad tillflykt som tar plats i Bonnies sovrum – mitt i vintern.

©Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Lämna en kommentar