Biopremiärer v.15

Banga inte – 15/4 2011
Göteborg 1999. Sista dagarna på sommarlovet. Stringtrosor, häxblandning och mjukisbyxor. 15-åriga Mickan och hennes kompisar är ute och hänger dygnet runt. I en värld helt utan vuxnas insyn brottas Mickan med dilemman kring sex, kärlek, vänskap och rådande hierarkier. Vem är slampa och vem är player? Vem får bestämma när leken övergår till allvar? Vem backar upp och vem bangar?

Benda Belili – 15/4 2011
Filmen om musikgruppen Staff Benda Belili från Kongo-Kinshasa, följer en grupp halta, rullstolsbundna, hemlösa musikers fantastiska framgångssaga från repetitionerna på gräsmattan i stadens zoo till hyllade konsertturnéer i Europa.

Illusionisten – 15/4 2011
Jacques Tatis bortglömda manus Illusionisten; om en avdankad trollkarl vars dammiga show konkurreras ut av hippa rock’n roll artister. Trollkarlens karaktär bygger på Tatis alter ego Mr Hulot och Chomet har lyckats med konststycket att återskapa Tatis klassiska humor och känsla in i minsta detalj. Resultatet är en varm och underbart komisk film för alla åldrar.

Scream 4 – 15/4 2011
Nytt årtionde. Nya regler. För tio år sedan tystnade skriken och mördaren, som dolde sitt ansikte bakom den numera legendariska Scream-masken, försvann. Sidney Prescott har lyckats återvända till ett relativt normalt liv, mycket tack vare sitt skrivande. Men nu är det dags igen – mördaren har återvänt och skriken får en ny dimension.
Med bla. Neve Campbell, David Arquette, Courtney Cox, Hayden Panettiere, Kristen Bell, Anna Paquin

Water for Elephants – 15/4 2011
På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob (Robert Pattinson) ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena (Reese Witherspoon) men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.

Här kommer Pino! + Köttbullarna – 16/4 2011
Nu kan du träffa Pino och hans vänner på bio! Följ med nallen Pino och hans vänner på spännande och roliga upptåg. Gå på upptäcktsfärd med Pino, Pinolina och Pingvinen, följ med till bondgården och baka pannkakor med Pino och hans vänner. I filmpaketet ingår även Köttbullarna där vi lär oss att en liten köttbulle kan vara rädd för något okänt, som i sin tur kan vara lika rädd för den lilla köttbullen


Water for Elephants

Isabelle Hagström
signatur

"Du är en tvär och bitter liten man. Jag tycker synd om dig." Läs mer om och med Isabelle Hagström på MrFim →

Lämna en kommentar