Biopremiärer v.18


Fast & Furious 5

Fast & Furious 5 4/5 2011
Vin Diesel och Paul Walker anordnar i Fast Five en återförening med stjärnorna från varje kapitel av den explosiva filmserien där fart betyder allt. Denna gång slår ex-polisen Brian O’Conner (Walker) sig ihop med ex-fången Dom Toretto (Vin Diesel) på fel sida lagen. Dwayne Johnson ansluter till de återvändande favoriterna Jordana Brewster, Chris ”Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon och Don Omar för det ultimata loppet, där insatsen är livet.

Brighton Rock 6/5 2011
Brittiskt Crime/thriller baserad på Graham Greenes klassiska roman med samma namn. Om den unge gangstern Pínkie som gifter sig med en servitris för att hindra henne från att vittna mot honom, då hon sett honom utföra ett mord.
Med bland andra Helen Mirren och Andy Serkis

Det kommer aldrig att gå över 6/5 2011
Frida är 14 år och tillsammans med sin första stora kärlek, Philip. Philip är på väg att ta studenten och flytta från det lilla samhället i fjällen där de bor. Men innan han åker har Frida något viktigt att berätta för honom.

Panik i byn 6/5 2011
De kom. De såg. De fick panik.
Även plastleksaker har sina bekymmer. När Cowboy, Indian och Häst en dag vaknar och märker att deras husväggar har stulits av tjyvaktiga amfibiemutanter slungas de ut på ett kaotiskt äventyr som tar dem till jordens medelpunkt, över frusen tundra med gigantiska pingvinrobotar, ner i en parallell undervattensvärld och tillbaka igen. Så välkommen hem till Byn, här råder fullständig PANIK! Filmen baseras på den belgiska kult-serien med samma namn, signerad Stéphane Aubier och Vincent Patar.

The Lincoln Lawyer 6/5 2011
Mick Haller (Matthew McConaughey)- hal och karismatisk försvarsadvokat – jobbar ur baksätet på sin Lincoln och  dras in i en förrädisk härva av svek och mord när hans livs fall dimper ner framför motorhuven. Rikemanssonen Louis Roulet (Ryan Philippe) står åtalad för mordförsök på en ung kvinna och pengar är inget som står i vägen för att han ska frikännas. Men när Mick tar sig an Roulet som klient sätter han i gång ett händelseförlopp som hotar hela hans existens och snart visar det sig att han bara är en bricka i ett infernaliskt spel.

Isabelle Hagström
signatur

"Du är en tvär och bitter liten man. Jag tycker synd om dig." Läs mer om och med Isabelle Hagström på MrFim →

Lämna en kommentar