Biopremiärer v.20


Limbo

Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten 18/5 2011
Johnny Depp återvänder till den legendariska rollen som Kapten Jack Sparrow i en actionspäckad berättelse om sanning, svek, ungdom och ond bråd död. När Jack stöter på en kvinna från sitt förflutna (Penelope Cruz) är han inte säker på om det är kärlek, eller om hon är en hänsynslös bedragare som utnyttjar honom för att hitta den mytomspunna Ungdomens källa. När hon tvingar ombord Jack på den fruktansvärde piraten Blackbeards (Ian McShane) skepp, är det början på ett oväntat äventyr där Jack inte vet vem han ska frukta mest: Blackbeard eller kvinnan från sitt förflutna.
Även captain Barbossa återkommer, spelad av Geoffrey Rush i vanlig ordning.

Limbo 20/5 2011
Året är 1973. Sonia och hennes två barn reser från Norge till Trinidad, där hennes man Jo fått arbete som ingenjör inom oljebranschen. Övergången från vardagen som småbarnsmamma till ett liv som oljehustru på en tropisk ö i Karibien är till en början spännande, men blir snart en utmaning för familjelivet. När Sonia upptäcker att Jo varit otrogen försöker hon först hålla fasaden uppe inför omgivningen, men med ett krisande äktenskap och utan riktiga vänner tappar hon snart kontrollen över vardagen. Charlotte och Daniel erbjuder sig att hjälpa familjen, men deras bekantskap får oanade konsekvenser. Med bland andra Lena Endre

Isabelle Hagström
signatur

"Du är en tvär och bitter liten man. Jag tycker synd om dig." Läs mer om och med Isabelle Hagström på MrFim →

Lämna en kommentar