Biopremiärer v.21


Melancholia

Baksmällan – del II 25/5 2011
Just som vi nyktrat till är Phil, Stu, Alan och Doug tillbaka. Denna gång är det Stu som är i giftastagen och bröllopet går av stapeln i allas vårt Thailand. Stu tar inga risker utan satsar istället för en svensexa på en trygg, nedtonad bröllopsbrunch. Men han borde veta vid det här laget att ingenting någonsin går som planerat och om Vegas var galet finns det bara en sak att vara säker på; Bangkok är värre.
I rollerna: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Mike Tyson med flera.

Melancholia 27/5 2011
En vacker film om världens undergång. Justine och Michael firar sitt bröllop med en överdådig fest hemma hos Justines syster och svåger. Samtidigt är planeten Melancholia på väg mot jorden. En psykologisk katastroffilm av Lars von Trier.
I rollerna: Kirsten Dunst, Alexander Skarsgård, Stellan Skarsgård, Kiefer Sutherland med flera.

The Tree of Life 27/5 2011
Jack växer upp som en av tre bröder i en familj i mellanvästern. Modern är en känslig kvinna som står för kärlek och empati. Fadern, å andra sidan, försöker lära sina söner att i första hand tänka på sig själva. Föräldrarna kämpar för sina olika åsikter, och Jack står mitt emellan dem.
I rollerna: Sean Penn, Brad Pitt, Jessica Chastain med flera.

Isabelle Hagström
signatur

"Du är en tvär och bitter liten man. Jag tycker synd om dig." Läs mer om och med Isabelle Hagström på MrFim →

Lämna en kommentar