Transformers 3 öppnar Moskvas filmfestival

”Igår tillkännagav Paramount Pictures, Central Partnership och Moskvas internationella filmfestival att “Transformers: Dark of the Moon”, regisserad av Michael Bay, kommer att vara öppningsfilm på den 33:e festivalen som inleds torsdagen den 23 juni, 2011. Filmen kommer att visas i 3D på Pushinsky-biografen. 

– Det är en unik händelse, säger LeonidVereschagin, Moskvas internationella filmfestival. Det är inte bara första gången som festivalen öppnas av en amerikansk storfilm från Hollywood utan det är dessutom en världspremiär.

”Transformers: Dark of the Moon” får svensk biopremiär i hela landet onsdag 29 juni. Filmens manus är skrivet av Ehren Kruger, producenter är Don Murphy & Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventura och Ian Bryce. Exekutiva producenter är Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner och Mark Vahradian.

Nedladdningsrekord på iTunes Movie Trailers
Under det första dygnet trailern för Michael Bays “Transformers: Dark of the Moon” fanns tillgänglig exklusivt på iTunes Movie Trailers laddades den ned över 6 miljoner gånger. Det slår alla tidigare rekord och gör den till den mest sedda trailern i sajtens historia (http://www.apple.com/trailers). Trailern gav fansen en förhandstitt på de spektakulära visuella effekter de har att vänta i sommarens storfilm.”

Källa: UIP

Lämna en kommentar