Biopremiärer v.22


Life above all

Life Above All 3/6 2011
Precis efter att hennes nyfödda syster dött, börjar 12-åriga Chandas höra rykten om sin sjuka mor som sprider sig i ilfart över hennes lilla dammtäckta by strax utanför Johannesburg. Ryktena förstör hennes familj och tvingar modern att fly. Men Chanda känner på sig att skvallret är byggt av fördomar och vidskepelse och lämnar hemmet för att leta rätt på sin mor – och för att ta reda på sanningen

X-Men: First Class 3/6 2011
Efter fyra framgångsrika filmatiseringar av en av Marvels mest älskade serier kommer äntligen historien om hur allt började. Hur de två bästa vännerna Charles Xavier/Professor X och Erik Lensherr/Magneto sida vid sida tillsammans med andra mutanter kämpade för att rädda världen från en säker undergång och kom ut på andra sidan som bittra fiender.
I rollerna: James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon med flera.

Isabelle Hagström
signatur

"Du är en tvär och bitter liten man. Jag tycker synd om dig." Läs mer om och med Isabelle Hagström på MrFim →

Lämna en kommentar