Dagens Tips – Testa LG Cinema 3D Sound med Smartson

De allra flesta känner antagligen till Smartson, men för er som inte gör det så kan man enkelt säga att de sysslar med att testa saker, oftast allt mellan himmel och jord och detta allt som oftast med hjälp av vanliga svenssons, alltså såna som du och jag. Just nu letar Smartson efter folk som vill hjälpa till att testa en av LG:s Cinema 3D Sound HX906SXN.

”Nu har du chansen att vara med och testa LG Cinema 3D Sound HX906SXN. Blu-ray/dvd-uppspelning med 3D-stöd i både bild och ljud. 3D Sound 9.1 från tre framhögtalare och två trådlösa bakhögtalare. Total effekt på 1125 watt. Förutom känslan av att ha en biograf hemma hos dig bjuder LG HX906SXN på flera funktioner. Via LG Smart TV får du exempelvis tillgång till tusentals filmer. Du kan även ansluta din iPod eller iPhone och både ladda samt spela upp material från telefonen.”

Jag har själv anmält mig till testet och hoppas på bättre lycka den här gången, då min nuvarande hemmabioanläggning är sedan 2006 och skulle må bra av en uppgradering.
Vill ni läsa mer om testet eller rent av kanske anmäla er, så går det alldeles ypperligt att göra det här, och vill man läsa mer om anläggningen finns mer information om den här.

© LG Electronics & Smartson

Lämna en kommentar