Goldeneye – DVDPierce Brosnan axlar rollen som James Bond med elegans och bravur!

När en prototyp till en attackhelikopter stjäls under en uppvisning i Monaco, ger sig James Bond efter spåren som leder till en hemlig markstation som är huvudbasen för det hemliga rymdvapnet Goldeneye. Spåren leder Bond vidare till en gammal vän, som han sedan tidigare trodde var död.

För ett par dagar sedan så hade Topmodel Sverige premiär och efter att ha sett Izabella Scorupco så var jag ”tvungen” att se Goldeneye igen då det var ett bra tag sedan sist. Nu när man ser den i sin helhet i vuxen ålder så växer den, då den var stundvis grå och trist när filmen kom och undertecknad endast var 7-8 år gammal och endast brydde sig om actionscenerna. Nu när man har blivit äldre och förhoppningsvis klokare så ser man andra saker som lätt blev förbisedda i yngre år. För att summera det hela så tycker jag att Pierce Brosnan visade vart skåpet skulle stå och världens mest kända spion var äntligen tillbaka, efter sex års frånvaro.

/Nicklas A.

© 1995 United Artists Corporation and Danjaq, LLC.

Lämna en kommentar