Dagens Tips: Titanic-tävling

Inför den efterlängtade releasen av James Camerons Titanic i 3D, en av tidernas största kärlekshistorier och belönad med 11 Oscar ®, inklusive Bästa film, lanserar Twentieth Century Fox International ”The Memory Vault Competition”. En global online tävling där människor över hela världen uppmanas att berätta om sina minnen från när de såg Titanic första gången och varför de ser fram emot att uppleva den igen i 3D.

Deltagarna får beskriva sitt bästa Titanic-minne, sin favoritscen, om de såg filmen med någon speciell person eller berätta om sin bioupplevelse då de såg filmen. ”The Memory Vault Competition” kommer att avslutas den 7 april och följas av en öppen omröstning som pågår två veckor. Vinnarna kommer att väljas ut baserat på originalitet och antalet röster och kommer att tillkännages den 16 april.

Priset:
Romantisk weekend för två i Stockholm, inklusive en (1) natt på hotell (i dubbelrum) och ett Titanic-kit inklusive två (2) biljetter till Titanic 3D, ett soundtrack och en affisch. Totalt värde 2500kr.

Klicka här för att komma till tävlingen, Titanic 3D har svenska biopremiär den 4:e april.

© Twentieth Century Fox

Kommentarer

Lämna en kommentar