Vill du gå på galapremiären av Marvels The Avengers?

Idag fick vi ett mail från Disney där dom berättade att 10 stycken fans kommer att få gå på galapremiären av den nya storfilmen The Avengers, samt följa med på den exklusiva efterfesten på Café Opera.

”Måndagen den 23 april har The Walt Disney Company galapremiär av MARVELS THE AVENGERS! Galan går av stapeln på biogarf Park, med exklusiv efterfest på Café Opera med god mat, dryck, musik och trevligt mingel natten lång.

Vill du på galapremiären av MARVELS THE AVENGERS på måndag och mingla med Sveriges kändiselit? Kom till biograf Park (Sturegatan 18) på måndag den 23 april kl 17.45 i din bästa superhjälte-outfit – vi väljer ut de 10 bäst utklädda som får gå på galan och efterfesten!”

Marvels The Avengers har världspremiär på bio fredagen den 27:e april.

Obs! 18 år på efterfesten.

© Marvel/Disney

Lämna en kommentar