Dagens Tips: Tävla om en resa till Hollywood med Paramount

Som dom allra flesta antagligen vet så firar bland annat Paramount 100 år i år, och det firar den svenska divisionen av företaget genom att anordna en tävling där vinsten är en resa till Hollywood för två. Förutom resan står de även för transfer, hotell och en guidad tur inne i den enda filmstudion som faktiskt ligger i Hollywood nämligen Paramount Studios.

Tävlingen går ut på att imitera en skådespelare och spela in det via webcam och hitintills är det endast 11 stycken bidrag som är med i tävlingen, så passa på nu och bjud lite på dig själv så kanske Paramount bjuder på en oförglömlig resa. Men skynda tävlingen stänger på söndag. (30/9-12).

Jag är med i tävlingen och kan jag, så kan ni! (Om ni inte vill, vågar eller kan, så kanske ni kan tänka er att rösta på mig i alla fall. 🙂 )

Här kan ni tävla och här kan ni rösta på mig.

Lämna en kommentar