Oh crap! Vi behöver er hjälp!

Du minns väl dom där små sliskiga krypen som fiser, röker och gör taskigt kaffe i Men In Black? Dom är svåra att bli av med…

Nu har Sony varit tjaskiga och skickat en Worm Guy till oss på MrFilm. Han är fullkomligt odräglig och kasst kaffe är inget att leka med! Vi behöver din hjälp med att bli av med honom omedelbums. Förbannelsen kan bara brytas om ni hjälper oss att skicka honom vidare till några av era (o)lyckliga vänner.

Skicka vidare Worm Guy nu →

Missa inte att du har möjlighet att vinna denna lilla charmanta sliskboll som figur på sidan om du mot förmodan verkligen skulle vilja det. Du behöver med cirka 1000 tecken motivera varför du verkligen vill ha honom.

Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Kommentarer

  • Jag skulle inte vilja ha en Worm guy men jag är desperat! För finkänslig som jag är på kaffe står jag inte ut en sekund till med vårat kaffe på jobbet för det är så dåligt men om en Worm guy sitta bredvid den förhatliga kaffepannan så kanske chefen fattar vinken och vi kan se fram emot bra kaffe i framtiden!

Lämna en kommentar