(Sponsrad Video) Ny trailer till filmen Berättelsen om Pi

Regissören Ang Lees Berättelsen om Pi är ett storslaget vackert äventyr om 16-åriga Pi som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet.

”Livet på båten blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan. När räddningen till slut kommer är Pi den enda som kan återberätta historien om vad som egentligen hände därute… men frågan är om man någonsin kommer tro honom.

Filmen regisseras av Oscarbelönade Ang Lee (”Brokeback Mountain”, ”Crouching Tiger Hidden Dragon”). Berättelsen om Pi bygger på succéboken med samma namn. Boken har sålts i över 7 miljoner exemplar världen över och legat på New York Times Bestseller-lista i över ett år. I huvudrollen ser vi det nya stjärnskottet Suraj Sharma och övriga roller spelas av bl.a. Gerard Depardieu och Irrfan Khan. Filmen har Sverigepremiär i 3D den 21 december.”

©2012 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Lämna en kommentar