(Sponsrad Video) Trailer till nya filmen The Company You Keep

”Jim Grant har gjort en hyfsad karriär som småstadsadvokat och lever ett välordnat liv tillsammans med sin 11-åriga dotter. En dag blir han ombedd att hjälpa en kvinna vid namn Sharon Solarz som blivit gripen, misstänkt för ett mord som begicks på 70-talet i samband med ett bankrån. Trots att Jim inte vill, och heller inte vill ange varför, blir han indragen i fallet. När journalisten Ben Schulberg börjar nysta i historien hittar han trådar från det förflutna som leder till Jim?”

The Compnay You Keep har biopremiär den 18:e januari och är regisserad av Robert Redford som även återfinns i skådespelarensemblen tillsammans med Shia LaBeouf, Anna Kendrick, Stanley Tucci, Nick Nolte & Susan Sarandon.

© 2012 Wildwood Enterprises. All Rights Reserved.

Lämna en kommentar