(Sponsrad Video) Trailer till nya filmen Zero Dark Thirty

”Jakten på Osama bin Ladin följdes av hela världen och höll två amerikanska presidenter sysselsatta i nära ett decennium. I slutändan var det ett litet specialteam från CIA som lyckades spåra honom. Varje detalj i deras uppdrag var höljt i mörker. Även om mycket har offentliggjorts sedan dess är det nu dags för de mest avgörande beståndsdelarna i historien, inklusive den roll som CIA-teamet spelade, att avslöjas för första gången.

Bakom filmen Zero Dark Thirty står den Oscarbelönade duon Kathryn Bigelow och Mark Boal.

Deras berättelse om jakten och tillfångatagandet av bin Laden är färgstark utan att tumma på sanningen. Biobesökarna tas med in i maktens korridorer och ut till frontlinjen av detta historiska uppdrag – som fick sitt avslut i den spektakulära attacken på bin Ladens högkvarter.”

Zero Dark Thirty är nominerad till Golden Globe (Bästa film, Bästa regi, Bästa kvinnliga huvudroll, Bästa manus).

I rollerna ser vi bland annat Jessica Chastain, Mark Strong, Joel Edgerton och sveriges egna Fares Fares. Filmen har biopremiär den 1:a februari.

© 2012 Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.

Lämna en kommentar