Dagens Tips: Tävla med Hi-Fi klubben och Discovery Channel

sfc-logo
Dagens tips är den tävling som Discovery Channel och Hi-Fi klubben har anordnat i samband med dokumentären ”Den ultimata filmutmaningen”. I prispotten ligger en 55″ Samsung TV samt en Soundbar från Sonos.

Sedan en tid tillbaka så brukar Hi-Fi klubben anordna Scandinavian Film Championship där man tävlar i lag om att sitta och kolla på film i sträck. Tävlingen sker i Hi-Fi klubbens demo/show-rums i deras butiker runt om i Skandinavien. SF står för filmerna som deltagarna ska titta på under sina respektive filmmaraton.

I fjol så var Discovery Channel med och dokumenterade tävlingen och den 5:e april så visas dokumentären ”Den ultimata filmutmaningen” klockan 23.00.

Klicka här för att komma till tävlingen och läsa mer om programmet.

priser_filmutmaningen

Lämna en kommentar