Dagens Tips: Mer digital tv till folket!

bob_webb

Vill du se mer film på TV?

Canal Digital, en av Sveriges största leverantörer av Digital TV har denna vecka så kallad ”crazy week” där de erbjuder super deals. Till exempel har man kunnat teckna 83 kanaler, varav 16 i HD, samt C More Play där man kan se deras serier, barnprogram, dokumentärer och filmer när man vill, i boxen eller på datorn. Totalt ingår tio filmkanaler, med allt från hårdkokt action till smörig romantik till roliga filmer för de minsta.

Allt detta helt fritt i tre månader, dessutom ingick/ingår en HD-box, basinstallation och parabolpaket. För villkor och mer info gå in och kika på aktuellt erbjudande!
Så vad väntar du på? Dealsen ändras då och då, så lika bra att gå in och se efter vilket kap du kan göra på Digital TV idag!

Lämna en kommentar