MrFilm – version 2.0!

Hej filmvänner och välkomna till nya MrFilm – version 2.0! Vi är stolta att kunna presentera vår sprillans nya webbplats. Det har jobbats med den nya versionen i över 8 månader, enda sedan Mattias hoppade på tåget.

Den nya versionen av MrFilm.se ska förhoppningsvis erbjuda en förbättrad upplevelse för både besökare och vårt crew. Vi har försökt skapa mervärde på varje sida som laddas på MrFilm. Våra recensioner innehåller t.ex mer titelinformation än innan, du kan som besökare nu enklare filtrera visningen efter vad du gillar osv. För att involvera er besökare mer hos MrFilm så finns några trevliga nya funktioner. Vi har bland annat skapat ett litet forum där vi filmnördar kan snacka om allt och inget. Som besökare kan även du nu mer sätta ditt betyg på filmer som recenseras på MrFilm, på så sätt kan man se både vad MrFilms recensent och andra besökare tycker om filmen i fråga.

Det har även skett en massa tekniska förbättringar under huven, men det behöver vi inte gå in närmare på, då blir det för tekniskt. Sidan använder nu mer en så kallad responsiv design, vilket gör att den kommer att anpassa sig efter den enhet du besöker sidan med. Att besöka sidan i din mobiltelefon kommer inte vara några problem med andra ord.

För att fira nylanseringen av MrFilm så kommer vi såklart ladda på med ett par riktigt grymma tävlingar!

we_are_mrfilm

Vi hoppas ni ska gilla vår nya sida!

Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar