Årets filmblogg 2013 – MrFilm.se?

I bloggsfären har det ofta korats årets bloggar inom t.ex mode, mammabloggar osv. Många bloggar kommer lite i skymundan och inte minst då kanske filmbloggar. Det tänker MovieZine ändra på i år. Dom kommer nämligen med sitt MovieZine Awards 2013 även att kora årets filmblogg!

Som en del av MovieZine Awards 2013 – Sveriges största publika omröstning kring årets filmer – introducerar vi den nya kategorin Årets Filmblogg. Här är det läsarna, tillsammans med en känd jury, som korar den främsta av svenska nätbaserade filmskribenter. Först behöver vi din hjälp.

Tycker du att MrFilm förtjänar lite stjärnglans och ha möjlighet att koras till årets filmblogg 2013? Då kan du gå in på MovieZines hemsida och rösta på MrFilm genom att nominera oss.

Till nomineringen av MovieZines  – Årets filmblogg 2013 →

Lämna en kommentar