Dagens Tips: Chromecast-stöd hos Plejmo

Sen en tid tillbaka så har vi på MrFilm haft ett samarbete med Plejmo (f.d. film2home) och tidigare i år så lanserade man Plejmo som var det första steget mot smartare filmtittande. Igår så tog man ytterligare ett steg när man lanserade stöd för Googles lilla finurliga hårdvara Chromecast (en liten smidig sak som gör ens vanliga platt-TV ”smart” utan en massa onödiga sladdar eller andra krångligheter), än så länge gäller det endast med webbläsaren Chrome, men man arbetar på att införa funktionen i sina vanliga appar till Android respektive iOS.

För att fira det hela så Plejmo anordnat en trevlig liten tävling där 10 stycken Chromecast enheter står på spel. För att vara med i tävlingen så ska ni maila in en motivering på högst 20 ord tillsammans med namn och adress till tavling@plejmo.com och skriva ”Chromecast” i ämnesraden. Innan den 15:e juli 2015 vill de ha era bidrag.

Lycka till!

Nu har Plejmo ÄNTLIGEN stöd för Chromecast – Skippa sladdtrassel och Casta din film till TV:n i stället! Och hörrnii – det är superenkelt!

Posted by Plejmo on den 30 juni 2015

Lämna en kommentar