(Sponsrad Video) Trailer till filmen Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Med hjälp av en speciell kamera som kan se andar, måste en familj skydda sin dotter från ett ont väsen med en ondskefull plan.

Så var det dags för en femte film i serien att få premiär. Denna gång är det långfilmsdebutanten Gregory Plotkin som står för regin. I rollerna ser vi namn som Brit Shaw, Chris Murray och Ivy George. Som övriga filmer i serien är det alltså en helt ny familj vi får följa i deras rädsla, försök att förstå vad som händer samt kamp för att stoppa vad det än är som hemsöker dem. Men vi får även återse några gamla bekanta från tidigare filmer… T.ex. återvänder Katie Featherstone än en gång, som den enda skådespelare som deltagit i alla sex filmerna, trots att planen egentligen var att hon bara skulle vara med i de tre första, men Oren Peli, som bland annat regisserade och skrev den första filmen, gillade henne så mycket så han bad de övriga författarna att skriva med henne i resterande filmer också.

Denna film är dock slutet för denna populära filmserie som med en total budget (för alla sex filmer) på 18 miljoner dollar hittills har spelat in 811 miljoner dollar!

Kan inte du heller få nog av spöken och det paranormala? Vill du bli skrämd sanslös åter en gång? Missa då inte Paranormal Activity: The Ghost Dimension på bio! Nu blir det dessutom ännu läskigare än någonsin tidigare då detta är den första Paranormal Activity – filmen som släpps i 3D. Filmen har biopremiär den 23 oktober.

© Paramount Pictures 2015. All Rights Reserved

(Sponsrat inlägg)

Lämna en kommentar