Om MrFilm

MrFilm består av en liten, men ack så naggande god, liten skara filmentusiaster. I dagsläget är vi fem stycken skribenter som recenserar, huvudsakligen film, i alla dess former. Så som DVD, Blu-ray, Stream, Bio. Ni hittar länkarna till våra personliga presentationer här nedanför.

Med ett trevligt samarbete med dom största filmbolagen så har vi möjlighet att bjuda på tävlingar, något vi gärna gör så ofta vi kan.

Det är vi som är MrFilm

Läs mer om var och en av oss genom att klicka på vår bild eller namn.

Historia – MrFilm blir till

Hösten 2010 hade Nicklas en tid funderat över att börja blogga om film. Tanken var från början att ta sig igenom boken ”1001 filmer du måste se innan du dör” och recensera alla dem. En tanke som senare visade sig vara svårare än anat, då den innehåller en mängd äldre filmer som är svåra, för att inte säga omöjliga att få tag i. Istället började han blogga om mer aktuella filmer och fick, av en slump, kontakt med flera filmbolag som gärna delade med sig av pressmaterial och sedan även recensionsfilmer och tävlingsbidrag.

Bloggen växte sedan ganska fort och sommaren 2012 värvades så en ytterligare medhjälpare till bloggen. Mattias skulle från början bara recensera några framförallt lite äldre och mer okända titlar, som inte hunnits med annars. Med sina goda kunskaper om hemsidebyggande så kom Mattias och Nicklas snart överens om att en uppdatering av sidan inte skulle skada, varvid arbetet med att uppgradera sidan påbörjades. Mattias fick därmed en allt större roll för sidan och började även recensera nya filmer.

Julen 2012 var det dags för bloggcrewet att utökas ännu mer. Då anslöt sig Yasmine, vars huvudsakliga roll är att recensera splitternya biofilmer. Detta då varken Nicklas eller Mattias hade möjlighet att ta sig till huvudstaden för pressvisningar så ofta som de skulle önska. I och med lanseringen av version 2.0 i september 2013 så utökades MrFilms crew ytterligare. Denna gången med Arvid som kommer att skriva recensioner.

Isabelle, Nicklas sambo, har varit med på ett hörn i princip hela tiden, som ett bollplank både vad gäller språkliga formuleringar, grafik, upplägg på bloggen med mera samt som skribent och lite allt i allo.

MrFilm samarbetar bland annat med

logo logo logo logo logo logo logo logo logo