22 Jump Street

Titel 22 Jump Street (2014)
Regi ,
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 112min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Efter att ha tagit sig igenom high school (två gånger) väntar stora förändringar för poliserna Schmidt (Jonah Hill) och Jenko (Channing Tatum) när de infiltrerar ett lokalt college.

Recension

Schmidt och Jenko är i farten igen. Precis som i föregångaren så bjuds man på många sjukt knäppa scener som garanterat triggar skrattreflexerna. Handlingen skiljer sig inte speciellt. Den stora skillnaden är att man försöker göra det här till något det kanske inte riktigt ska vara. Man försöker med andra ord lite för mycket.

Jag är själv ett stort fan av 80-talskomedierna som är i samma stil. Men till skillnad från dagens komedier så matades man inte med allt komiskt direkt som handling utan man la istället till en massa små detaljer runt om som man själv fick upptäcka. 22 Jump Street hade mått bra av att leverera en del av komiken på det sättet och inte genom att mata tittaren med allt på ett bräde.

Channing Tatum känns inte helt naturlig i sin roll men gör det ändå bra. Jonah Hill är bättre på en här typen av obekväma komiska rollerna.

Det här är fortfarande riktigt bra och har några av dom där hysteriskt roliga scenerna, men blir ibland lite för mycket.

© 2014 Columbia Pictures Industries, Inc., Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc., LSC Film Corporation and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar