30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo

Titel 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo (2012)
Regi
Skådespelare , ,
Genre
Längd 80min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Danas liv blev inte riktigt som tänkt sig sedan hennes far mördade alla skådespelarna i filmen "The Artist" under en excorcism. Trots det återvänder hon senare tillsammans med sin familj, som inte kan sluta filma varandra, till huset där allt hände. Ett hus som numera visar sig vara hemsökt. Snart dyker en rad otäckta typer upp - bland andra en kåt, vampyrjagande president som vill frigöra den draktatuerade dottern. Med hjälp av "Spökbröderna" inleder familjen striden mot demonerna i ett försök att lösa mysteriet med det hemsökta huset...

Recension

Precis som dess titel är filmen ett maraton av refenser till andra verk, i stil med Scary Movie och liknande filmer. Det huvudsakliga målet för denna parodi är givetvis Paranormal Activity, men det lånas friskt från diverse populära filmer från alla tänkbara genrer.

Filmen kretsar kring Dana och hennes familj som efter att ha flyttat in i hennes barndomshem, där hennes pappa en gång i tiden mördade en grupp skådespelare. Väl inflyttade upptäcker de att huset hemsöks av spöken. Och det är i stort sett filmens handling. Det är snarare ett ramverk för att leverera en kavalkad av dåliga skämt.

Som parodi faller den platt. Den saknar helt den nivå av finess som behövs för att leverera träffsäkra och humorösa scener. På sin höjd flinar man till nån gång ibland. Att skämten ofta kretsar runt sex och fisar gör det inte bättre.

© 2012 TT Productions, LLC. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Arvid Österlund
signatur

Sci-fi/fantasi-nörd med för stort tycke för pingviner. Spenderar för mycket tid framför sin tv och dator. Stort intresse spel av de flesta slag, inte bara tv-spel. Läs mer om och med Arvid Österlund på MrFim →

Lämna en kommentar