A Few Best Men

Titel A Few Best Men (2011)
Regi
Skådespelare , , , , , ,
Genre
Längd 97min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

David och Mia träffas och blir kära under en semesterresa i Mias hemland Australien. Efter bara en vecka friar David och de planerar att gifta sig så snart som möjligt. David åker hem till England och ber sina tre bästa vänner att följa med honom till Australien för bröllopet, men hans hopplösa kompisar ger en helt ny innebörd åt utrymmet "på gott och ont"! Den kaosfyllda bröllopsdagen riskerar att vända vad som borde vara den bästa dagen i deras liv till den värsta.

Recension

Underhållande komedi om David och Mia som efter att ha möts och spenderat en vecka på en ö tillsammans bestämmer sig för att gifta sig. Det är en rätt typisk film av typen ”två olika världar kolliderar”. David och hans udda vänner och Mia och hennes rika politikerfamilj. Deras kärlek sätts på prov på bröllopsdagen när allt går åt helvete och David får kämpa för att lyckas rädda allt. Bland katastroferna finns hans vänner, ett bångstyrigt får och en knarklangare med panikångest.

Det är en dussinkomedi och det känns lite som en brittisk/australiensisk version av Baksmällan, men klarar av att stå på sina egna ben och leverar en helt ok dos humor. Den är förutsägbar men aldrig tråkig. Allt är lite som man förväntar sig att en komedi av den här typen ska vara. Lite överdrivna karaktärer, situationer som aldrig skulle kunna hända och en oförmåga att lösa saker rationellt. Den når dock inte hela vägen till toppnivå.

© 2011 Screen Australia, Screen NSW and A Few Best Men Pty Ltd. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Arvid Österlund
signatur

Sci-fi/fantasi-nörd med för stort tycke för pingviner. Spenderar för mycket tid framför sin tv och dator. Stort intresse spel av de flesta slag, inte bara tv-spel. Läs mer om och med Arvid Österlund på MrFim →

Lämna en kommentar