A Good Old Fashioned Orgy

Titel A Good Old Fashioned Orgy (2011)
Regi ,
Skådespelare , ,
Genre
Längd 95min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Historien om Eric och en grupp av hans närmaste vänner, som han känt sedan High School. Genom åren har Eric fått ryktet att vara en obekymrad partykille som brukar fi xa maskerader i sina föräldrars sommarhus. Han och hans vänner ser fram emot denna fest hela året. Efter en 4-juli brakfest, får Eric reda på att hans galna partydagar är över. Hans far berättar att sommarhuset är ute till försäljning. Nyheten får Eric att inse att det är dags att börja bli vuxen. Men först tänker han anordna en sista fest för gänget som kommer att bli den mest storslagna och galna någonsin, en orgie med sina gamla vänner...

Recension

På förhand kändes det som att hela filmen skulle gå i sann American Pie – anda. Visst American Pie är inte mästerverkens mästerverk, men de filmerna har på något sätt satt en viss standard för den typen av humor, så när det kommer en film som handlar om ett kompisgäng som har en orgie är det svårt att inte jämföra.

Tyvärr lever filmen inte upp till de förväntningarna, långt ifrån. Den lever aldrig upp utan går bara vidare i samma trista tempo under tiden diverse parter funderar över om de verkligen vill delta eller inte. Då sitter man istället och väntar på den explosiva vändningen i tempo, kanske när själva orgien sker kommer filmen leva upp? Men nej, något mer spännande händer aldrig utan det lunkar på utan överraskningar eller särskilt roliga moment. Självklart skrattar man väl till någon gång, men de stunderna är lätträknade och känns som att filmmakarna mest hade tur att de kom på en kul kommentar just där.

© 2010 PAN Vision AB. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Isabelle Hagström
signatur

"Du är en tvär och bitter liten man. Jag tycker synd om dig." Läs mer om och med Isabelle Hagström på MrFim →

Lämna en kommentar