Baksmällan del III

Titel Baksmällan del III (The Hangover Part III) (2013)
Regi
Skådespelare , , , ,
Genre
Längd 99min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) och Doug (Justin Bartha) har det lugnt och skönt eftersom oroselementet Leslie Chow (Ken Jeong) antas sitta i fängelse i Thailand – ända tills Alan (Zach Galifianakis) triggar igång nya kaosartade äventyr i den actionfyllda och festliga avslutningen på Wolfpack-triologin i regi av Todd Phillips.

Recension

Så var det äntligen dags för knyta ihop bakis-säcken, då det officiellt är sagt att det ska vara slutet för vargpakten. Direkt efter att eftertexterna börjar att rulla så känner jag mig en aningens lurad. Om det nu är så att det är la grand finale på denna monster succé, så bör den väl ändå vara längre än 99 minuter, personligen så hade jag precis blivit varm i kläderna och precis blivit klar med uppvärmningen av skrattmusklerna och så helt plötsligt så är filmen slut.

Om tar och förbi ser att filmen är i det kortaste laget så är riktigt underhållning man bjuds på även fast en del grejer känns som att gå en aningens för långt, men å andra sidan så är just det som är en av dom bidragande faktorer som gjort denna filmserie så oerhört populär, någon smart har helt enkelt tagit det ”förbjudna” och gjort det hela rumsrent och dessutom fått en stor fet kassako på köpet.

© 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. and Legendary Pictures Funding, LLC.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 4,00 av 5)
Loading...

Lämna en kommentar