Battleship

Titel Battleship
Regi
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 131min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Hasbro, företaget bakom Transformers-filmerna, presenterar Battleship, ett storslaget actionäventyr som utspelar sig till havs, i luften och på land när vår planet tvingas kämpa för sin överlevnad mot en stark utomjordisk makt. Filmen är regisserad av Peter Berg (Hancock) och i huvudrollerna ser vi Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård, Rihanna och Liam Neeson. Battleship innehåller dessutom några av de mest spektakulära specialeffekter och explosiva actionscener som någonsin skildrats på film!

Recension

Det här är en sån där film som har två tydliga sidor av sitt mynt. Ena sidan har en rätt tafatt handling och krystade dialoger där klyschorna avlöser varandra. Men åt andra sidan bra action med snygga scener. Det känns dock lite segstartat. Men när den kommer igång så är det actionscenerna som helt enkelt gör den här filmen till vad den är, visst blir de kanske lite förutsägbara. Detta är stjärnspäckat, men det varken hjälper eller stjälper. Gillar man dock riktig action, amerikanskt klyschiga scener med en skvätt av sci-fi så är det här helt ok underhållning. Som riktigt bra sci-fi/action når den inte enda fram.

© 2012 Universal Studios

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 3,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar