Cleanskin

Titel Cleanskin
Regi
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 108min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Ewan (Sean Bean), en skoningslös Secret Service agent som en längre tid har jobbat undercover i Londons undre värld och är nu en terroristgrupp hack i häl. Hans uppdrag: att eliminera gruppen med extremt våld. När en självmordsbombare går in i en fullsatt London restaurang och detonerar en bomb får Secret Service sina misstankar bekräftade. Det finns en terroristgrupp verksam i London, och deras mål är att skada nationens huvudstad.

Recension

Startar som en rätt typisk brittisk action/thriller och med ett rätt bra tempo. Det känns dock inte som man förankrar handlingen riktigt, vilket gör att det känns lite flyktigt. Med många filmer om terroristattacker och liknande så bjuder den här filmen på ett lite annat perspektiv som gör den mer intressant. I slutändan så blir det dock lite för brittisk-vardagligt och bjuder inte till ordentligt. En sån där film som hamnar någonstans mitt på skalan. Inte dålig, men inte heller något tillräckligt intressant.

© 2012 The UK Film Studios.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 2,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar