Croodarna

Titel Croodarna (The Croods) (2013)
Regi ,
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 98min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Häng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror. Snart upptäcker de en helt ny värld fylld av fantastiska landskap och märkliga varelser som kommer att förändra deras - och våras - liv för alltid.

Recension

Det här är något av en modern tolkning av hur grottmänniskornas liv kunde sett ut. Här visas riktigt snygg animering och vackra miljöer upp, så passa att man kommer att tänka på Avatar. Vad man till stor del bjuds på är en härlig kavalkad av slapstick-komik, något som passar väldigt bra för eran som det utspelar sig i, tillsammans i en mix av äventyr.

tumblr_mk4xa38AHv1ry9amvo2_1280

Karaktären Sandy är kanske den enda karaktären som inte känns helt rätt. Det är snarare en lite märklig karaktär. Den lilla sengångaren Belt däremot är hur cool som helst. Jag kan även tycka att man har fuskat lite med ljudet för vissa djur, men det är absolut inget som förstör helheten.

Det här är ett roligt äventyr med en riktigt upplyftande känsla som bör ses av alla som gillar animerad film.

© 2013 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 4,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar