Deadfall

Titel Deadfall (2012)
Regi
Skådespelare , , , , ,
Genre /
Längd 95min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Syskonparet Addison och Liza är på flykt undan polisen med pengarna från ett kasinorån som gått fel. UNder ett våldsamt snöoväder kraschar de flyktbilen men klarar sig genom att skjuta en polis. Samtidigt är den problemtyngda ex-boxaren Jay på väg upp till sina föräldrar på Thanksgiving middag. Vad händer när deras världar kolliderar i ett ödes nyck?

Recension

Jag gillar den här typen av film, som fokuserar på karaktärerna, deras resa genom berättelsen och hur de påverkar, och blir påverkade av, folk som de möter på vägen. Man kan däremot ifrågasätta vissa val som karaktärerna gör genom resans gång och handlingen är inte utan sina luckor. Skådespelarna gör ett rätt bra jobb i sin gestaltning av de olika karaktärerna. Eric Bana har ett par titlar som finns bland mina favoriter under bältet och Olivia Wilde är åtminstone för min del mest känd för sin roll i House, en av mina favoritserier.

Drama-thrillers av den här typen finns det gott om. Tyvärr lyckas den dock inte sticka ut ur mängden i någon större utsträckning. Därmed inte sagt att den är dålig, utan den ligger snarare lite över medel på skalan. Det känns däremot som att något saknas, vad kan jag dock inte sätta fingret på. Den är därtill lite för förutsägbar. På grund av detta når den inte riktigt ända fram och man blir inte fullt så engagerad i berättelsen och karaktärerna. Trots detta är den klart sevärd.

© Noble Entertainment

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Arvid Österlund
signatur

Sci-fi/fantasi-nörd med för stort tycke för pingviner. Spenderar för mycket tid framför sin tv och dator. Stort intresse spel av de flesta slag, inte bara tv-spel. Läs mer om och med Arvid Österlund på MrFim →

Lämna en kommentar