Draft Day

Titel Draft Day (2014)
Regi
Skådespelare , , , , , ,
Genre /
Längd 110min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Draft Day närmar sig och Sonny Weaver, General Manager för Cleveland Browns hänger löst. Laget är uselt och han måste bygga upp det från grunden. Draft Day är hans chans att hitta och förhandla sig till de bästa unga spelarna. Han känner pressen från ägaren, coachen, spelarna, fansen och sin fru. Han har en idé, men frågan är om han har vad som krävs för att genomföra den?

Recension

Amerikanare älskar sin sport, både att delta i och att titta på, men framför allt att engagera sig i. Och detta gäller framför allt en de absolut största sporterna i USA, nämligen amerikansk fotboll. Personligen om jag ska vara ärlig, så förstår jag mig inte på sporten, regler och så vidare, men det gör jag inte heller när det gäller Baseball ändå så uppskattade jag ”Moneyball” trots att den handlar om en sport jag inte vet ett dyft om.Trots det faktumet så är det som erbjuds faktiskt mycket bättre än förväntat, och på förhand så känns det som att den här titeln inte har eller för den delen kommer att få den uppmärksamheten den verkligen förtjänar.

Personligen så tycker jag att Costner:s och Garner:s prestationer känns äkta och genuina och jag känner en oerhörd sympati för deras karaktärer, när eftertexterna börjar så vill jag genast veta hur gick det sen? När man väl får en sådan känsla i kroppen, då har berättelsen verkligen lyckats, i alla fall i mina ögon. En trevlig aspekt i storyn är att det känns som att man sätts in hur en amerikan som verkligen andas sport beter sig och hur lojal ett fan verkligen kan vara för sitt lag. För att summera det hela så känns det som en helylle-rulle, och om lite mer möda hade lagts ner på filmen så hade uppskattningen den förtjänar erhållits.

© 2014 Summit Entertainment, LCC and Odd Lot Pictures, LLC. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...

Lämna en kommentar