Dum & dummare 2

Titel Dum & dummare 2 (Dumb and Dumber To) (2014)
Regi ,
Skådespelare , ,
Genre
Längd 109min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

DUM OCH DUMMARE 2 utspelar sig 20 år efter den galna roadtrippen till Aspen. Harry är i behov av en ny njure. Efter att ha upptäckt att han har en fullvuxen dotter beger han sig ut tillsammans med sin trogne vän Lloyd på ännu ett äventyr för att hitta sitt förlorade barn och donator. Resan går dock inte riktigt som planerat…

Recension

Dum & dummare 2 är en uppföljare som lider av den allt för vanliga förbannelsen av just uppföljare. Man försöker alldeles för mycket att vara originalet från 1994 och missar helt där med att skapa unikt komiska scener. När inte ens gag reelen i extramaterialet är roligt så vet man har det är rätt illa för att vara en komedi.

Visst finns det någon enstaka scen där det är svårt att hålla sig för skratt när man ser Jim Carreys minspel. Men det blir aldrig mer än så.

När en komedi inte är rolig och dessutom varken har handling eller skådespelarinsatser som kan lyfta filmen så blir det sällan annat än slätstruket.

© 2014 Noble Entertainment. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar