Klassiker: Ett småkryps liv

Titel Ett småkryps liv (A Bug's Life) (1998)
Regi ,
Skådespelare , ,
Genre ///
Längd 95min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Följ med på en otrolig resa tillsammans med en liten myra som försöker få ihop ett gäng modiga krigare, som kan försvara hans hem mot de hotfulla gräshopporna. När han istället stöter ihop med ett följe cirkusinsekter måste de sätta sitt hopp om seger till sin starka vänskap och fantasins stora kraft. Det kryllar av festliga rollkaraktärer och rösterna görs av en rad kända skådespelare. Den här storslagna filmen om en miniatyrvärld är en verklig Pixar-klassiker.

Recension

Det känns som bara igår när jag satt på bio och skulle se den nya filmen från Pixar, jag var 10 år gammal och förväntningarna var enorma! Oh, vilken film det var, kommer ihåg hur häftigt det var att se en film som var datoranimerad (vid den tiden hade jag inte sett Toy Story, utan endast hört om den) det var  ju hur coolt som helst.

Så att få chansen att återuppleva en av min favoritfilmer och dessutom på Blu-Ray, gjorde att man kände sig som ett litet barn igen och vilken upplevelse det var att se alla dessa färger och den knivskarpa bilden jämfört med den sönderspelade VHS-bandet som var min senaste referens till filmen.

Personligen skulle jag vilja sen en uppföljare på denna, frågan är bara hur länge man får vänta på en sån? Personligen gör det mig inget, för den första går att se många gånger innan man tröttnar på den.

© Disney

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...

Lämna en kommentar