Friends with Kids

Titel Friends with Kids (2011)
Regi
Skådespelare , , , ,
Genre //
Längd 107min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

De två sista singlarna i kompisgänget ser sina vänners förhållande drastiskt förändras så snart de får barn och tror sig ha lösningen; de ska också ha barn, tillsammans, men som kompisar samtidigt som de dejtar andra. När hela gänget åker iväg på skidsemester och de tar med sig sina nya partners börjar det dock skaka i snöparadiset. Friends With Kids återförenar stjärnorna från succén Bridesmaids - Kristen Wiig, Maya Rudolph, Jon Hamm och Chris O?Dowd - i en romantisk komedi som dryper av charm. I övriga roller ser vi Jennifer Westfeldt, som även skrivit och regisserat, Adam Scott (På smällen) och Megan Fox (Transformers).

Recension

Jag vet inte om det är jag som har växt upp och ändrat smak eller om det är filmer som har ändrats, men jag brukar gilla amerikanska rom-coms, tycka att de är helt okej tidfördriv och även om de sällan är mästerverk är de i alla fall värda att se en gång.

Men senare tidens rom-coms levererar inte. Alla är precis likadana och redan efter fem minuter (om ens det) vet du ungefär vad som kommer hända i resten av filmen. Lite krystade skämt, stereotypa personligheter och könsroller som borde vara utdöda 2014 på det så har du raka motsatsen till skrattfest. Faktum är att dessa filmer knappt är sevärda längre.

Friends with Kids är tyvärr inget undantag. Trailern såg lovande ut och jag såg fram emot en underhållande stund framför TV:n. Men tempot är alldeles för långsamt, scenarierna alldeles för förutsägbara och historien inte medryckande alls.

Visst duger filmen för en kväll, men det är knappt. Det verkar som att tiderna förändrats och bra rom-coms har bytts ut mot bra trailers för dåliga filmer.

© 2011 Noble Entertainment . All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Isabelle Hagström
signatur

"Du är en tvär och bitter liten man. Jag tycker synd om dig." Läs mer om och med Isabelle Hagström på MrFim →

Lämna en kommentar