Gravity

Titel Gravity (2013)
Regi
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 90min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Dr. Ryan Stone (Oscar®vinnaren Sandra Bullock) är en ingenjör på sitt första uppdrag i rymden med astronautveteranen Matt Kowalski (Oscar®vinnaren George Clooney). När en olycka förstör deras farkost slungas Stone och Kowalski ut i mörkret, och det enda sättet komma hem är att ta sig ännu längre in i rymdens fruktansvärda djup.

Recension

Det skulle nästan räcka med att beskriva den här filmen med ett ord, mäktigt! Men då säger man tyvärr inte allt. Det är mycket vackra scener och musiken känns helt rätt. Men när det kommer till handlingen så känns det lite snålt. Den tappar lite av trovärdigheten där. Skulle det inte vara för alla vackra vyer och den spänningshöjande musiken så skulle inte det här vara mycket till film egentligen. Även om jag inte har koll på alla tekniska aspekter av rymdfärder så känns det ändå som man missar en hel del väsentliga saker.

Hade man sagt för ett par år sedan att en trimmad Sandra Bullock skulle spela denna roll så hade jag inte trott på det. Hon gör det för all del skapligt, men känns kanske ändå inte klockren i rollen.

Det är ändå svårt att ranka ner filmen då den är väldigt snyggt gjord, rymdvyerna är mäktiga och med lite spänning på det så blir det en film klart värd att se.

© 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Kommentarer

Inkommande länkar

Lämna en kommentar