The Internship

Titel The Internship (2013)
Regi
Skådespelare , ,
Genre
Längd 119min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

The Internship handlar om Billy McMahon (Vince Vaughn) och Nick Campbell (Owen Wilson) som spelar två äldre säljare som efter att ha fått sparken inser att de är dinosaurier i dagens digitala värld. I hopp om att starta om lyckas de bluffa sig till två eftertraktade praktikplatser på Google med efterföljande kaos som resultat.

Recension

Det här är inte direkt något som etsar sig fast. Nivån på humorn är rätt bra, det är en rolig film. Som webbutvecklare och någon som dagligen jobbar med webben så hittar jag nog lite extra njutning i viss del av humorn. Vissa kan nog vilja få det här till att vara en enda lång reklamfilm för Google, men det kan jag inte säga att jag tycker. Man delar snarare med sig av vänskapen som kan uppstå mellan olika generationer på ett humoristiskt sätt. Visst förekommer det produktplacering (men i hur många andra filmer gör det inte det?). Handlingen i det stora kretsar inte så väldigt mycket som man kan tro runt Google.

Men det här når inte mycket längre än till att bli en  må-bra-komedi som inte lämnar något bestående utan bara en för stunden trevlig känsla. Den har sina bra stunder och kan säkerligen bjuda den uttråkade på lite underhållning för att fördriva tiden.

© 2013 Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC, All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (2 röster, genomsnitt: 2,50 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Kommentarer

Lämna en kommentar