Jackass 3

Titel Jackass 3 (Jackass 3D) (2010)
Regi
Skådespelare , , , ,
Genre //
Längd 94min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Med Johnny Knoxville i spetsen är gänget återigen samlat för den tredje långfilmen i ordningen. Denna gång ser vi bland annat stunts innehållande vilda djur och ryktet säger att extra många skador uppkom under denna inspelning. Precis som förut bjuds det på smärtsamma eskapader och galna upptåg!

Recension

I början av 2000-talet så uppstod det fenomen som idag är vida känt som ”Jackass” som gick på MTV och som var hur ballt som helst att kolla på. För er som mot förmodan har missat totalt vad Jackass är för något så passar Wikipedias artikel väldigt bra för att ge en bild på vad som sysslar med. Programmet innehåller stunts, galenskaper och experiment som man inte borde göra hemma.” Vad som kännetecknar deras stunts är att de ofta resulterar i smärta i deras mer intima delar av kroppen och det inte är ovanligt att deras stunt innehåller deras egna fekalier.

I och med att detta inte är en film med en direkt handling så kan det vara svårt att bedöma prestationerna vare sig det gäller foto, ljud eller rollprestationer, då detta absolut inte är sån typ av produktion, idéen med Jackass är bara att göra dråpliga och ibland nästintill idiotiska saker och fånga det på film. Eller vad sägs om att skjuta pil med ett blåsrör som drivs av en fjärt, eller att klä in en överviktig man i plastfilm och tvinga upp honom på en cross-trainer och för att sen samla upp all svett han producerar i en plastmugg och sedan svepa i sig denna ”Svett-Cocktail” som efterföljs av en kaskad av spyor.

Så med facit i hand så är filmen helt underbar om du tillhör den generationen som växte upp med Jackass när det gick på MTV i avsnitt, medens är du en första gångs tittare som dessutom råkar vara född före 70-talet som kommer du antagligen undra vad det är för smörja som görs nu för tiden. Smörja eller ej, men vissa delar av filmen får mig att skratta så jag vet inte vart jag ska ta vägen (”High Five” och ”Snake Pit”) medens några gör mig nästan illamående, och det om något är underhållning som lyckas att få mig berörd på flera plan inte bara just ett.

© 2010 by Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...

Lämna en kommentar