Killing Them Softly

Titel Killing Them Softly (2012)
Regi
Skådespelare , ,
Genre /
Längd 97min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

När ett av maffian skyddat pokerparti rånas av två män ute efter snabba pengar kallas ”säkerhetsexperten” Jackie Coogan in för att städa upp. Hans strategi är att inte orsaka sina offer någon onödigt smärta – de ska ju ändå dö. Men när maffian närmar sig ekonomisk härdsmälta åker handskarna av. Men i en värld som alltmer liknar ett företag är det ingen som vågar ta de riktigt svåra besluten.

Recension

Man lyckas verkligen fånga den här känslan av kriminell misär som kan uppstå i ett samhälle som är ekonomiskt ansträngt. Mycket tack vare sättet den är filmad på och med dialoger som ger en känsla av äkthet. Ofta när man har filmer med mycket dialog så blir det lätt att hälften av dialogerna känns helt fel, men här är dessa dialoger smarta och rätt underhållande och man har lagt kraft på att faktiskt göra dom starka.

Många verkar missuppfatta vad filmen faktiskt försöker förmedla. Det här är ingen vanlig thriller som man lätt bara glider igenom. Man ska snarare vara beredd på att se det lite djupare och inte bara gå på själva handlingens grundstenar. Kan man se det på ett djupare sätt så är det här en mycket välgjord film med en sån där avskalad genuin känsla.

Man hade kunna stoppa in någon annan än , även om han har en rätt liten roll.  gör sällan en dålig roll, men ska man framhäva någon här för en bra rollprestation så är det  i rollen som Frankie.

© 2012 Cogans Film Holdings , LLC. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 4,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar