Klassiker: Lejonkungen 3: Hakuna Matata

Titel Lejonkungen 3: Hakuna Matata (The Lion King 1½)
Regi
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 77min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Följ med tillbaka till den mäktiga savannen där lejonkungen regerar! Fortsätt en liten bit till. Ta vänster. Där någonstans hittar du Timon och Pumbaa i deras egen helgalna version av det storslagna äventyret i Lejonkungen 3: Hakuna Matata. En film om allt som hände bortom, under och vid sidan av Lejonriket. Berättelsen börjar när lustigkurren Timon lämnar sin familj för att leta efter sitt eget paradis. I det höga gräset på savannen hittar han något helt annat: det oborstade, fisande vårtsvinet Pumbaa! De blir goda vänner och snubblar en dag över lejonungen Simba. Vad de inte vet är att han egentligen är den riktige Lejonkungen, och att de själva kommer ha en viktig roll i hans kommande äventyr. Se allt som hände – fast ur Timon och Pumbaas högst personliga och hysteriskt roliga synvinkel. Gillar du Lejonkungen får du inte missa Lejonkungen 3: Hakuna Matata!

Recension

Kungen är tillbaka, men det är inte Simba som får uppmärksamheten här. Det är våra små vänner Timon och Pumbaa, två av dom härligaste karaktärerna från Lejonkungen. Det är rätt kul att se historian från Timon och Pumbaas synvinkel. Ett par skratt får man sig allt och ett leende på läpparna hänger med igenom filmen. Tycker dock inte att det här är lika klatschigt. Inte samma nivå på musiken och skämten. Men det här tror jag absolut går hem hos den yngre publiken.

© Disney

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 3,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar