Let Me In

Titel Let Me In
Regi
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 116min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

En ung pojke blir kär i en märklig flicka. Hon är vanvårdad och mager men ändå så vacker. Hon ger honom styrkan att slå tillbaks, men hon är inte som andra - hon tål inte solen, hon äter inte mat och för att komma in i ett rum behöver hon bli inbjuden. Hon måste dricka människors blod för att leva. Hon är vampyr.

Recension

Filmen handlar om en liten pojke som tyvärr allt för ofta hamnar i tråkiga situationer, hans föräldrar har separerat och han står som måltavla för skolans mobbare. Allt det är på väg att ändras när han träffar på en speciell tjej som dessutom är barfota mitt i den iskalla vintern. Hon lär honom att vara tuff och stå upp för själv samtidigt som ett antal människor går en hemsk död till möta i det lilla samhället.

För en tid sedan så kom den svenska filmatisering av boken av Johan Ajvide Lindqvist och självfallet så fick någon amerikansk regisör för sig att ja, det finns en svensk version, då måste vi bara göra en amerikansk remake, sagt och gjort och Let Me In gjordes. Visst kan jag hålla med om att amerikanska filmer över lag är bättre än svenska då det finns mer kompetens och framförallt en större budget att göra så man önskar med filmen istället för att snåla. Det som är positivt är att filmen känns mörkare, råare och mer brutal än den svenska versionen vilket höjer filmen ifrån en etta i betyg till en tvåa.

© NONSTOP ENTERTAINMENT AB.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 4,00 av 5)
Loading...

Lämna en kommentar