Let’s Be Cops

Titel Let’s Be Cops (2014)
Regi
Skådespelare , , ,
Genre
Längd 104min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Två polare klär ut sig till poliser på en maskerad och gör succé. Men snart stöter kvarterets nya hjältar på verkliga problem i form av hänsynslösa gangstrar och verkliga, korrupta poliser.

Recension

Jag hade nog lite för höga förhoppningar på Let’s Be Cops. På pappret låter det som något som skulle kunna framkalla en riktigt bra komedi. Det här är dock alldeles för ojämnt för att bli riktigt bra. Filmen har sina helt klockrena stunder, men samtidigt kommer det bitar som man undrar varför dom är med överhuvudtaget.

Det första som jag känner verkligen känns rätt här är musiken. Den sätter verkligen tonen i vissa scener och är väl matchad rakt igenom.

Det är inte helt ovanligt att handlingen i rena komedier inte alltid är så bra uppbyggd och det lider dessvärre Let’s Be Cops lite för mycket av. Nu är kanske inte Luke Greenfield direkt känd för att skapa filmer där handlingen ska vara det bärande, men det hade gjort mycket om man hade kunnat täta till några av dom största hålen. Inte minst eftersom man vill gå från att vara en komedi till att bli en action/komedi. 

Insatserna av huvudrollsinnehavarna är rätt bleka, den enda som faktiskt bjuder till är inte helt oväntat Andy Garcia.

Lägger jag förhandsförhoppningarna på filmen åt sidan och tar den för vad den är så måste jag ändå säga att jag gillar den, det är ingen toppkomedi, men den försöker ändå bjuda till.

© 2014 Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 5,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar