Mammas Pojkar

Titel Mammas Pojkar (2012)
Regi
Skådespelare , , , ,
Genre
Längd 100min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Prästen Gunilla försöker få ordning på sina vuxna söner Thor och Oden, som är besatta av Hårdrock. De vägrar att flytta hemifrån och skaffa familj. Men när Jenny, byns lärarinna och Line Dance-instruktör, dyker upp så förändras allt. Bakom varandras ryggar inleder bröderna kampen om Jennys hjärta.

Recension

Att kalla detta för komedi är att vanära komedi-genren. Tanken är väl att man ska skratta åt de patetiska bröderna som till åldern är vuxna, men inte till sättet och åt deras mammas eviga försök att vara till lags och hjälpa sina söner i bästa curling-stil.
Det händer dock inte. När filmen är slut kan jag inte komma på att jag dragit på smilbanden ens en gång.  Kanske mitt minne sviker mig så här i efterhand, men om det var en gång jag log så var det just en gång och då åt någon kommentar eller enskild händelse som lika gärna kunde kommit från vilken film som helst. I övrigt känns det som att skådespelarna bara gör den enda roll de kan och det hela faller platt.

Det gick dock i alla fall att uthärda hela filmen utan att ge upp och stänga av och enbart därför förtjänar den ändå en tvåa.

© 2013 BOB FILM Sweden AB

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först med att betygsätta)
Loading...
Isabelle Hagström
signatur

"Du är en tvär och bitter liten man. Jag tycker synd om dig." Läs mer om och med Isabelle Hagström på MrFim →

Lämna en kommentar