Pain & Gain

Titel Pain & Gain (2013)
Regi
Skådespelare , ,
Genre //
Längd 129min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

När en ambitiös grupp grupp av personliga tränare bestämmer sig för att förverkliga "The American Dream" trasslar de in sig i en kriminell verksamhet som går över styr. Det slår på stort och riskerar allt de har i den här otroliga men sanna historien som av kritiker kallats "festlig, skarp, smart & uppfriskande".

Recension

Att det här är baserat på verkliga händelser förvånar mig faktiskt inte. Korkade brottslingar kan många gånger vara rätt underhållande och det är vad som bär den här filmen tillsammans med rollprestationerna av dessa karaktärer. Rollsättningen för en sådan här film känns klockren, speciellt när det kommer till  och . Bara att se  i den här typen av roll är roligt, på ett positivt sätt.

Något som jag inte är så förtjust i är när man bygger upp stora delar av storyn med monologer. Visst kan det passa att ha vissa monologer, men inte så återkommande som här. Det blir helt enkelt lite för mycket.

Man använder ett kaxigt sätt att filma och använda effekter, men inte som man skulle kunna tro i en actionfilm, utan snarare för att framhäva hur coola dessa dumma brottslingar själva tror att dom är. Det ger en extra nivå till karaktärerna i filmen.

Dumma brottslingar och verklighetsbasering till ära så är det här en riktigt skön actionkomedi som underhåller.

© 2013 Paramount Pictures. All rights reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 3,00 av 5)
Loading...
Mattias Tengblad
signatur

Jag är inte bara kaffedrickare, jag är webbutvecklare också. Tittar gärna och ofta på film, för det mesta tillsammans med mina lurviga vänner (katter). Är vad man kanske skulle kalla MrFilms "tekniker". Läs mer om och med Mattias Tengblad på MrFim →

Lämna en kommentar