Scott Pilgrim vs. the World

Titel Scott Pilgrim vs. the World (2010)
Regi
Skådespelare , , , ,
Genre //
Längd 112min
Åldersgräns
IMDb IMDb
Synopsis

Möt den charmige och arbetslöse Scott Pilgrim (Michael Cera) som är basist i garagebandet Sex Bob-omb. Denna 22-åring har precis mött tjejen i sina drömmar - bokstavligt talat. Men det finns ett hinder mellan honom och Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead) ... han måste möta och besegra hennes sju ondskefulla ex!

Recension

Scott Pilgrim är som dom flesta andra nördar, han vet verkligen inte hur man ska hantera en dam, och bryr sig väl inte så vidare mycket om att han inte har någon partner vid sin sida, tills den dag han träffar Ramona, tjejen som skiftar hårfärg lika ofta som Foppa gjorde comebacks i NHL.

När han väl inser att Ramona är vad han har gått och väntat på i hela sitt liv, så börjar kampen, kampen att dels vinna Ramonas kärlek men även kampen mot hennes onda ex-pojkvänner.

Innan jag såg filmen så var det en blandad skörd av reaktioner och åsikter om filmen, antingen var man 22 år gammal, fjunig, bodde fortfarande hemma och anser sig vara anhängare av Jedismen eller så var man en medelålders recensent som inte fattade ett dyft av filmen och dessa innehåll.

Undertecknad tillhör nog mest den första gruppen, men för det så var inte filmen så bra som jag hade hört att den skulle vara. Visst var det kul att se nördiga referenser i filmen och det fanns vissa scener som var häftiga, men det krävs mer än ett par häftiga scener och ett par nördiga referenser. Min favorit var Universal-introt som hade fått sig en make-over alá 8-bitar.

© 2010 Universal Studios. All Rights Reserved.

Betyg
1 2 3 4 5 Inte bra Knappt godkänt Bra Mycket bra Mästerverk
Användarbetyg
Vilket betyg sätter du?
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, genomsnitt: 4,00 av 5)
Loading...
Nicklas Astfors
signatur

"One does not simply leave a Marvel movie before the end of the credits" Läs mer om och med Nicklas Astfors på MrFim →

Lämna en kommentar